Dette nummers samlede debatindlæg - Rittenhofer, Iris; Rosenbeck, Bente; Petersen, Eva Bendix (Kvinder, Køn & Forskning, 1999)
"Stafet-debat": "Navneleg: identitetsstrategier på vej ind i det nye årtusinde", Iris Rittehhofer: "En forening for kvinder eller en forening for kønsforskning?", Bente Rosenbeck: "Lidt troskab og solidaritet ville ikke være af vejen", Eva Bendix Petersen: "Fisseflokkens feministiske skridt".