Dette nummers samlede anmeldelser - Sven-Erik Karlsson, Anna-Lena Haraldson og; Juelskjær, Malou; Jørgensen, Tille; Gomard, Kirsten (Kvinder, Køn & Forskning, 2000)
I dette nummer anmeldes følgende: "Fritidsverden. Studier i modernitet, mandighed, homoseksualitet og senmodernitet" (Henning Bech), "Historier om kærester og kærlighed" (Line Kirkegaard og Anne Görlich), "Det er bare film. Unges videofællesskaber og vold på film" (Anne Jerslev), "Ved nærmere eftertanke. Nynne Koch ser tilbage" (Karen Syberg).