"There are always more things going on than you thought!" - Methodologies as Thinking Technologies. Interview med Donna Haraway - Lykke, Nina; Markussen, Randi; Olesen, Finn (Kvinder, Køn & Forskning, 2000)
Interview med Donna Haraway (del II). Første del i Kvinder, Køn og Forskning, 2000 nr. 2: "Mainstreaming".