Dette nummers samlede anmeldelser - Rittenhofer, Iris; Metz, David T.; Helweg-Jørgensen, Maja; Andersen, Heine; Hejlsted, Annemette; Kleist, Nauja (Kvinder, Køn & Forskning, 2000)
I dette nummer anmeldes følgende: "Byen tæmmes. Kernefamilie, sociale reformer og velgørenhed i 1800-tallets København" (Karin Lützen), "Fædre og fødsler" (Svend Aage Madsen), "En mor bliver til - hvordan oplevelsen af moderskab forandrer dig for bestandig" (Daniel N. Stern, Nadis Bruschweiler-Stern og Alison Freeland), "Køn, virksomhed og kompetence" (Eva Bendix Petersen). "Feminisme og litteraturvidenskab" (K&K temanummer), "Det bløde punkt" (Jette Hansen), "Min mosters migræne" (Hanne-Vibeke Holst)