Dette nummers samlede debatindlæg - Andersen, Pernille Tanggaard; Petersson, Birgit; Lykke, Nina (Kvinder, Køn & Forskning, 2000)
Stafet-debat: "Navneleg: Identitetsstrategier på vej ind i det nye årtusinde", Pernille Tanggaard Andersen: "Vi bor i vores navn", Birgit Petersson: "Fokus på kvinder!", Nina Lykke: "Lad os droppe pænheden og springe ud som feministiske forskere!"