Kønsforskning og mainstreaming - Rittenhofer, Iris; Dahlerup, Drude; Andersen, Jytte; Coninck-Smith, Ning de; Rosenbeck, Bente (Kvinder, Køn & Forskning, 2000)
Iris Rittenhofer: "Mainstreaming som differentieret ligefordelingspolitik", Drude Dahlerup: "Er mainstreaming relevant i forskningen?", Jytte Andersen: "Mainstreaming - Et redskab til ligestilling i universitetsverdenen", Ning de Coninck-Smith: "Forskningsådene og ligestillingen", Bente Rosenbeck: "Hvad skete der så med strategiplanerne?".