Perspektiver fra tre PH.D.-stipendiater - Petersen, Eva Bendix; Nyboe, Lotte; Jensen, Ulla Højmark (Kvinder, Køn & Forskning, 2000)
Eva Bendix Petersen: "Mainstreaming af ’irrelevante fænomener’ - er det muligt?", Lotte Nyboe: "Imellem isolation og networking - kønsforskningen på Syddansk Universitet", Ulla Højmark Jensen: "Segmentering eller frigørelse?"