Mainstreaming af kønsforskning - Henningsen, Inge; Sjørup, Karen; Lykke, Nina (Kvinder, Køn & Forskning, 2000)
Inge Henningsen: "Mainstreaming inden for naturvidenskab - også et spørgsmål om fag", Karen Sjørup: "Mainstreaming af køn i forskningen med udgangspunkt i samfundsvidenskaberne", Nina Lykke: "Hvordan kan kvinde- og kønsforskningen navigere mellem magtens centre og periferiens monstre?"