Mainstreaming - Christensen, Hilda Rømer; Aas, Gro Hanne (Kvinder, Køn & Forskning, 2000)
Hilda Rømer Christensen: "Mainstreaming af kønsforskning - debatoplæg", Gro Hanne Aas: "Forskningspolitiske (pr)øvelser - kan vi erobre de vigtige begreber?"