Dette nummers samlede essays - Søndergaard, Dorte Marie; Bagger, Alexandra (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
Dorte Marie Søndergaard: "Kønsforskning: en udfordrer og fornyer i relation til vidensformer og forskningsstrukturer" Alexandra Bagger: "Kvindens logocentriske begær"