Dette nummers samlede anmeldelser - Sjørup, Karen; Rendsmark, Birgit; Knudsen, Susanne V.; Ravn, Anna-Birte (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
I dette nummer anmeldes følgende: "Når mænd betaler kvinde: om brug af prostitution" (Paul Lyngbye), "Kjønn og fortolkende metode - Metodiske muligheter i kvalitativ forskning" (Hanne Haavind), "Kønnet vi tænker, kønnet vi gør" (Christel Stormhøj), "Indefra. Europæiske kvinders historie belyst ved kildetekster" (Nanna Damsholt (red.)).