"-men sådan er min kæreste ikke..." Om mandlige turisters forhold til prostituerede kvinder i et thailandsk feriemål - Fossum, Mikkel Bang (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
Bidraget er ikke tilgængeligt elektronisk.