Dette nummers samlede debatindlæg - Olsen, Bente; Bilfeldt, Annette (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
Bente Olsen: "Kønsløse løsninger på dilemmaet mellem arbejde og familie", Annette Bilfeldt: "Det fleksible familieliv og det ufleksible arbejde".