Dette nummers samlede anmeldelser - Klaus Petersen, Mads Mordhorst og; Pernille Tanggaard Andersen, Birgit Sola Gross Kristensen og; Sauerberg, Ulla; Hammershøj, Lars Geer; Holmsgaard, Anne Grethe (Kvinder, Køn & Forskning, 2001)
I dette nummer anmeldes: "Hvordan mand" (Adam Holm, Timme B. Munk og Mikkel Thelle (red.)), "Femail" (Maria Kraul (red.)), "Nu er det nok. Så er det sagt" (Anita Frank Goth, Karen MacLean, Lene Myong Petersen, Katrina Schelin (red.)), "Pikstormerne" (Niels Ulrik Sørensen (red.)) "Alder, køn og rekruttering i dansk universitetsforskning" (Bertel Ståhle (bogomtale)).