Dette nummers samlede anmeldelser - Gomard, Kirsten; Adrian, Stine (Kvinder, Køn & Forskning, 2002)
I dette nummer anmeldes følgende: "Gender" (R.W. Connell), "Att (åter)skapa ’det normala’: Bröstoperationer och brännskador i plastikkirugisk praktik" (Kerstin Sandell).