Fortællinger om slægtskab i cancergenetisk rådgivning - Svendsen, Mette Nordahl (Kvinder, Køn & Forskning, 2002)
Tilhører gener individet eller familien? Hvad betyder det at være genetisk forbundet? Der bliver stillet skarpt på forståelser af gener, krop og slægtskab, som de kommer til udtryk i forbindelse med cancergenetisk rådgivning og testning.