Storlekens betydelse: Förhandlingar i det genetiskt imaginära - Åsberg, Cecilia (Kvinder, Køn & Forskning, 2002)
Ved et nærstudie af fire billeder fra populærvidenskabelige tidsskrifter, bliver der givet et signalement af det genetisk imaginære med fokus på størrelsens symbolske betydning for maskulinitet og magt.