Indvandrer og medborger - om politisk deltagelse blandt etniske minoritetskvinder - Galal, Lise Paulsen (Kvinder, Køn & Forskning, 2002)
Kvinde eller etnisk minoritet? I hvor høj grad indvandrerkvinder er politiske aktører, afhænger af de samfundsmæssige processer hvori positionerne som indvandrer, medborger og minoriteter skabes.