The Housewife and the Soldier - Tamil constructions of womanhood in the age of migration - Fuglerud, Øivind (Kvinder, Køn & Forskning, 2002)
Hvordan har medgiftens betydning ændret sig i takt med diasporiseringen af det tamilske samfund? Med fokus på tamilske konstruktioner af kvindelighed, bliver de historiske og kulturelle kontekster medtænkt i debatten om arrangerede ægteskaber.