Kunst og køn. Periskop - forum for kunsthistorisk debat, nr. 7 & 8, 1999. Tema: Kunst, køn, kontruktion - Gade, Rune (Kvinder, Køn & Forskning, 2003)
Rune Gade anmelder "Kunst og køn. Periskop - forum for kunsthistorisk debat, nr. 7 & 8, 1999. Tema: Kunst, køn, kontruktion" af Malene Vest Hansen, Kristine Kern og Sanne Kofod Olsen (red.). Anmeldelsen er ikke tilgængelig elektronisk.