The Cold Warrior Between Sense and Sensibility. Reintroducing "The Spy Who Came in From the Cold" (1963). - Cronqvist, Marie (Kvinder, Køn & Forskning, 2003)
Gennem dikotomierne vest og øst, god og ond, uskyld og skyld glorificerede koldkrigskulturen det maskuline. En analyse af John le Carrés spionthriller "The Spy Who Came in From the Cold"sætter imidlertid spørgsmålstegn ved de skarpt optegnede grænser mellem det gode og det onde.