"Hvad er god forskning? Psykologiske og sociologiske perspektiver" - Jöhncke, Steffen (Kvinder, Køn & Forskning, 2003)
Steffen Jöhncke anmelder bøgerne "Danske forskningsmiljøer. En undersøgelse af universitetsforskningens aktuelle situation" af Bo Jacobsen, Mikkel Bo Madsen og Claude Vincent og "Hvad er god forskning? Psykologiske og sociologiske perspektiver" af Bo Jacobsen.