Women 2003 - Raun, Tina (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Tina Raun anmelder bogen "Women 2003" af Hanne Lise Thomsen (idé og koncept) med tekster af Christina Sofia Capetillo, Christina Hesselholdt og Cecilie Høgsbro.