Masculinities, Gender Relations and Sport - Larsson, Håkan (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Håkan Larsson anmelder "Masculinities, Gender Relations and Sport" af Jim McKay, Michael A. Messner og Don Sabo (eds.).