Skæve kløn, skæve etniciteter - Staunæs, Dothe (Kvinder, Køn & Forskning, 2003)
Pakistanske Wahid med det affarvede hår og de røde trompetbukser er en undtagelse i skolegården. Han udpeges gang på gang af eleverne, og det sporer mig ind på, at hans skævheder måske er centrale omdrjningspunkter i elevernes forståelser af sig selv og hinanden og tillige for en forsking, der undersøger spændingsfelterne mellem køn og etnicitet, normativitet og andethed.