Det skæve talkshow og det skæve køn - Pedersen, Vibeke (Kvinder, Køn & Forskning, 2003)
I det postmoderne stjernetalkshow, hvor værten såvel som gæsten er konstrueret som syntetiske personligheder, er en drag queen den ideelle vært. Genrens potentiale til at vende op og ned på kønnets udtryk diskuteres med udgangspunkt i DR2s talkshow "Helle for Høgsbro".