Feminin ledelse - hvorfor er det et problematisk koncept? - Billing, Yvonne Due (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Feminin ledelse - realitet eller blålys? Cementerer kønsstempling af adfærd og karaktertræk konservative opfattelser af femininitet og maskulinitet således, at ligestilling af kvindelige ledere kun kan opnås som et resultat af fastlåste kønsnormer?