Hovedbrud - mens vi gør feministiske forskningsstrategier i organisationer - Pedersen, Christina Hee; Gunnarsson, Ewa (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Det er for længst slået fast at organisationer er centrale for forhandling, forandring og reproduktions af kønnede betydninger. Men hvilke centrale problemstillinger må man forholde sig til, når man forsker i køn, organisation og forandring ud fra et feministisk forandringsperspektiv?