Krop og forandring - kønnede landskaber i organisationer - Krøjer, Jo (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Kan udviklingen af et kropsligt perspektiv på kønnede subjektiveringsprocesser være produktivt både for videnskabelige indsigter og for praktisk udviklingsarbejde med køn og ligestilling i organisationer? Kan forskningens forståelser af kønnets betydning række direkte ind i organisationsforandrende bestræbelser?