Idrættens forbudte forhold - Nielsen, Jan Toftegaard (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Hvad er det der sker, når legen går for vidt, og den idrætslige intimitet mellem frivillige trænere og ungdomsudøvere udvikler sig til seksuelle krænkelsesforhold? Ved hjælp af en kriminalistisk undersøgelse af 160 domsafgjorte anmeldelser ser artiklen nærmere på omfang og krænkelsesdynamik og diskuterer relevante kønsperspektiver.