Maskulinitet, sport og forbudte følelser - Lilleaas, Ulla-Britt (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Denne artikkelen er en pressentasjon av idrettsmenns syn på kroppen, idrettspraksis og de roller og forventninger mennene møter og må håndtere i forskjellige sammenhenger. Det rettes fokus mot vesentlige motsetninger i mennenes liv, samt de forventninger andre har til dem og som følger med de forskjellige posisjoner som mennene inntar på idrettsarenaen, på arbeidet og i familien.