"Det finns ju inget som säger vilket kön som ska köra lastbil" - Nehls, Eddy (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Mandlige chauffører dominerer lastbilbranchen og udgør en homogen social gruppe. Hvad er koblingerne mellem mænd og trucker-kulturen? Forklaringer kan findes i et ’mandligt manuskript’, der blandt andet foreskriver sammenhæng mellem mænd og maskiner.