Fortællinger om identitet og hverdagsmobilitet - Oldrup, Helene Hjort (Kvinder, Køn & Forskning, 2004)
Mobilitet associeres oftest med autonomi og uafhængighed - begreber der samtidig er maskulint ladede. Men hvordan ser en feminin mobil identitet ud i hverdanslivets transportpraksis?