Drejninger og dissonanser - En samtale om affekt - Danbolt, Mathias; Pedersen, Christina Hee; Staunæs, Dorthe (Kvinder, Køn & Forskning, 2015)
I sommeren 2013 mødtes Christina Hee Pedersen med Mathias Danbolt og Dorthe Staunæs til en samtale om den affektive vending. Det blev en samtale, der vedrører affektive drejninger og dissonanser på mange planer