Dette nummers samlede anmeldelser: - Busk-Jensen, Lise; Danneskiold-Samsøe, Sofie; Adrian, Stine Willum; Knudsen, Susanne V. (Kvinder, Køn & Forskning, 2013)
Jorunn Hareid: Kæmpe, til jeg kan ej mere: Magdalene Thoresen: En forfatterbiografi. Scanvik, 2012.Renate Klein: Responding to Intimate Violence Against Women. The Role of Informal Networks. Cambridge University Press, 2012.Jacob Birkler: Helt Uden Grænser. Etik og Seksualitet. Munksgaard, 2012.Katri Kivilaakso, Ann-Sofie Lönngren og Rita Paqvalén (red.): Queera läsningar. Litteraturvetenskap möter queerteori. Rosenlarv förlag, 2012.