Dette nummers samlede anmeldelser - Siguóardóttír, Aldís; Ter-Borch, Thomas; Dufresne, Marie; Seeberg, Marie Louise; Hansen, Rasmus Præstmann (Kvinder, Køn & Forskning, 2005)
Agneta Ney: Drottningar och sköldmör. Gränsöverskridande kvinnor i medeltida myt och verklighet ca 400-1400. Gidlunds förlag 2004.Kirsten Hyldgaard: Det utidige Subjekt. Roskilde Universitetsforlag 2003.Stine Marie Eriksen, Malene Nors Tandrup og Marie Reynolds (red.): Kvinder stiller skarpt – fotografi og historie. Informations Forlag 2004.Kvinder på Værtshus (red.): Udsigt – feministiske strategier i dansk billedkunst. Informations Forlag 2004.Dorthe Staunæs: Køn, Etnicitet og Skoleliv. Samfundslitteratur 2004.Madonna’s Drowned Worlds – New Approaches to her Cultural Transformations, 1983-2003 redigeret af Santiago Fouz-Hernández og Freya Jarman-Ivens. Ashgate, London 2004.