Fund i forskning - Kousholt, Dorte; Evaldsson, Ann-Carita; Gordon, Tuula (Kvinder, Køn & Forskning, 2005)
Hvad jeg lærte om forskning i min sovepose...Skiftande identiteter och könsvarationer i yngre skolbarns samspel med kamraterWallflowers?