Dette nummers samlede anmeldelser - Demant, Jacob; Breinegaard, Julie (Kvinder, Køn & Forskning, 2005)
Drotner, Kirsten: Disney i Danmark. At vokse op med en global mediegigant. Høst og Søn, København, 2003Judith Butler: Könet brinner! Texter i urval av Tiina Rosenberg. Oversat af Karin Lindeqvist. Bokförlaget Natur och Kultur, 2005.