Dette nummers samlede anmeldelser - Ernstsen, Thyra; Blaagaard, Bolette B.; Kirk, Ane Havskov; Næs, Petter (Kvinder, Køn & Forskning, 2008)
I dette nummer er følgnde bøger blevet anmeldt:Eva Österberg og Marie Lindsted Cronberg (red): Kvinnor og våld – en mångetydig kulturhistoria. Nordic Academic Press, 2005.Rikke Andreassen: Der er et yndigt land. Medier, minoriteter og danskhed. Tiderne Skifter, 2007.Virginie Despentes: King Kong og Kvinden. Tiderne Skifter, 2007.Henrik List: Sidste nat i kødbyen – essays. Aschehoug, 2007.Helene Hjort Oldrup: Mellem hastighed og tilhør –erfaringer og fortællinger om hverdagsmobilitet, ph.d.-afhandling, Københavns Universitet, 2005.