Dette nummers samlede anmeldelser - Kyed, Morten; Heede, Dag (Kvinder, Køn & Forskning, 2018)
"Madskulinitet - Kønskamp i TV-køkkenet" af Jonathan Leer (anmeldt af Morten Kyed) "At navigere i tavshed" af Eva Borgström (anmeldt af Dag Heede)