Essay som eksaminationsformat – evaluering af sammenhængen mellem kompetencemål og evalueringsform pa kurset “Bysociologi – ˚ menneske, sted og by” - Agervig Carstensen, Trine (Improving University Science Teaching and Learning, 2023)
-