Teater som undervisningsform på universitetet - Glæsner, Nadia (Improving University Science Teaching and Learning, 2023)
Aktiv deltagelse, fysisk aktivitet, tryghed i læringsrummet og humor er alle elementer der øger indlæring hos studerende på universitetet. Teater indbefatter alle disse elementer, og dette blev testet som undervisningsform på en 7 timers endags case om fosfor binding i jord hos en klasse af 5. semesters miljøvidenskab- og naturforvaltningsstuderende. Udfaldet var at de studerende var meget positive overfor teater som undervisningsform, både i forhold til øget forståelse og interesse for stoffet, samt til at huske stoffet bedre.