Studenter-undervisning: At flytte de studerende til den aktive rolle giver motivation og øget læring: En omlægning af et forløb i kurset Advanced Spectroscopy - Møllesøe Vinther, Joachim (Improving University Science Teaching and Learning, 2023)
-