Introducing the “Green Sheet” on the course “Toxicology and Drug Safety” - Lerche, Catharina M (Improving University Science Teaching and Learning, 2024)
Dette UP projekt anvender "Det Grønne Ark" som et redskab til formidling af formativ feedback i kurset "Toksiologi og Lægemiddelsikkerhed." Implementeringen af dette redskab ønsker at styrke de studerendes refleksion, målrette feedback og fremme ansvarlighed. Projektet viser, at "Det Grønne Ark" skaber en struktureret ramme for feedback-processen, hvilket resulterede i høj tilfredshed blandt studerende og effektiv udnyttelse af undervisningstiden.