Udvikling af bevidsthed om kroppens rolle i læreprocesser på idrætsuddannelsen – en fænomenologisk undersøgelse af studerendes oplevelser i faget kropsbasis - Svendler Nielsen, Charlotte (Improving University Science Teaching and Learning, 2023)
-