Om at understøtte de studerende i at forstå og skabe en overordnet sammenhæng på et tema-baseret kursus. Med fokus på anvendelse af mindmaps som undervisningsredskab - Nielsen, Annemette (Improving University Science Teaching and Learning, 2023)
-