Constructive alignment af kurset Advanced Plant Ecophysiology med fokus på dybere læring - Skrumsager Møller, Inge (Improving University Science Teaching and Learning, 2023)
Som ung forsker med ansvar for undervisning ønsker jeg at videregive min passion og faglige viden til de studerende jeg underviser samt inspirere til faglig refleksion, der ligger udover de enkelte faglige facts. Dette projekt beskriver den udvikling jeg og mit kursus Advanced Plant Ecophysiology har været igennem for at øge de studerendes dybere læring, bedre aktivere de studerende i undervisningssituationen samt sikre en sammenhæng mellem læringsmål, undervisningsaktiviteter og eksamen. Projektet beskriver derfor hvordan jeg har foretaget en constructive alignment af kurset Advanced Plant Ecophysiology med specielt fokus på de studerendes dybere læring, hvilke ændringer jeg har implementeret og deres effekt