Manglende samspil mellem en uddannelses faglige profil og kursernes læringsmål: – samt andre faldgruber for husdyrvidenskabsstuderendes oplevelse af læring - Denver, Sigrid; Christensen, Tove (Improving University Science Teaching and Learning, 2023)
-