At gentænke et kursus med fokus på de studerendes motivation - Mac Ørum Rasmussen, Christian (Improving University Science Teaching and Learning, 2023)
Hvorfor er facebook vigtigere end det der foregår på tavlen? Omend dette spørgsmål som udgangspunkt zoomer ind på den enkelte forelæsning kan det måske også bredes ud over et helt kursusforløb. Hvad får de studerende til at brænde for et fag? Kan de inspireres i retning af underviserens forskningsfelt så denne gennem sin undervisning kan ’gøde jorden’ til en fremtidig øget forskningsproduktion, eksempelvis? Mit hovedspørgsmål i dette udviklingsprojekt er derfor Hvordan får man de studerendes´ engagement frem så det er vedblivende?