Ole Klindt-Jensen - en bibliografi 1935-1982 - M. Rasmussen, Birgit (Hikuin, 1984)
Bibliografien omfatter bøger og afsnit i bøger og tidsskrifter. Avisartikler er medtaget i det omfang, de er optaget i Avis Kronik Index.